Detachering

Detachering

Tijdelijke versterking nodig voor uw team huisbezoekers, zorgconsulenten of cliëntondersteuners? Wij detacheren goed opgeleide en ervaren huisbezoekers: hbo-verpleegkundigen met een BIG-registratie.

Onze professionals denken met u mee: ze begrijpen uw behoefte en de complexiteit van de zorg. Ze zijn in staat de kwaliteit van zorg te toetsen, oneigenlijk gebruik van budgetten tegen te gaan en fraude op te sporen

Expertise in Wmo, Wlz, Zvw

Jaarlijks voeren we voor gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoren meer dan 15.000 huisbezoeken uitgevoerd in de 3 zorgdomeinen: Wmo, Wlz en Zvw. Via onze detachering beschikt u op flexibele basis over mensen die uw organisatie verrijken met hun expertise.

Kennis up-to-date

Onze huisbezoekers zijn uitgebreid getraind in gespreksvoering en in het objectief vastleggen van kwaliteit. Ze kennen de actuele wet- en regelgeving en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het sociale domein. Direct versterking nodig? We komen graag voor u in actie.

Kwaliteit

De ToetsPraktijk staat voor kwaliteit. We investeren in mensen, zodat talenten tot hun recht komen. Onze huisbezoekers worden continu bijgeschoold via trainingen, intervisies, evaluaties en e-learnings. U haalt mensen in huis die zelfstandig aan de slag kunnen door hun ervaring in vergelijkbare opdrachten. Wij ontzorgen u op grote schaal en dragen bruikbare kennis over op uw team.

Close