Ben jij de professional met kennis en ervaring in de zorgsector en/of met het controleren van persoonsgebonden budgetten? Heb je ervaring met het voeren van complexe klantgesprekken, voel jij je hier senang bij en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als huisbezoeker pgb Wlz? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team. Je wordt opgeleid, gecoacht en begeleid in het uitvoeren van pgb (persoonsgebonden budget) huisbezoeken.

Wat ga je doen:

Als huisbezoeker ben je in staat om doortastend en objectief zelfstandig controleactiviteiten uit te voeren en te rapporteren over rechtmatigheid en doelmatigheid van zorg die is ingekocht door personen met een PGB binnen de Wet langdurige zorg (Wlz). De focus tijdens het huisbezoek ligt op de kwaliteit van de geleverde zorg en het vaststellen of de budgethouder over een indicatie beschikt die passend is bij zijn/haar zorgvraag.

Wat vragen wij:

Een opleiding HBO/WO werk- en denkniveau
BIG-registratie
Kennis en ervaring in de zorgsector, werkervaring in de zorg met verstandelijk beperkten.
Kennis en ervaring van wet- en regelgeving binnen Wlz
Kennis van en het vormgeven van een deugdelijke pgb-administratie
Ervaring met controlerende werkzaamheden van financiële aard
Adviesvaardig, empatisch vermogen en resultaatgericht
Vermogen in omgang met weerstand

Wat bieden wij:

De ToetsPraktijk is een jonge dynamische organisatie waarin kwaliteit en een snelle klantgerichte dienstverlening centraal staat. Je werkt met enthousiaste ambitieuze collega’s in een persoonlijke en open bedrijfscultuur met directe communicatielijnen. Je vervult een uitdagende functie, op basis van flexibele voorwaarden, waarin ontwikkeling in de vorm van o.a. opleiding en coaching wordt gewaarborgd.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie?

Richt dan je sollicitatie aan Wouter Schulte of neem voor meer informatie telefonisch contact op.

Share