Vacatures

Huisbezoeker (Midden- en Zuid-Nederland)

Huisbezoeker (Midden- en Zuid-Nederland)

Wil jij werken bij de expert in het verschaffen van inzicht in de doelmatigheid, rechtmatigheid en kwaliteit van geleverde zorg? Ben jij op zoek naar een afwisselende baan en heb jij jouw HBO-V diploma in de pocket? Dan is werken bij de ToetsPraktijk echt iets voor jou!

Wat verwachten wij van jou?

Als huisbezoeker bij de ToetsPraktijk ga je langs bij cliënten en beoordeel je middels o.a. een kwalitatief gesprek de rechtmatigheid, doelmatigheid en kwaliteit van de geleverde zorg. Je zet de kennis en ervaring die je hebt opgebouwd als verpleegkundige dagelijks in. Zo baseer je de observaties bij verzekerden of pgb-houders op een ruime kennis van ziektebeelden, aandoeningen of beperkingen. Daarnaast heb je inzicht in effectieve interventies, gezondheidsrisico’s en gevaar criteria, je observeert cliënten actief en je rapporteert je bevindingen en adviezen. De handelingen die je voor de ToetsPraktijk verricht, vallen volgens CIBG Dienst voor registers binnen het deskundigheidsgebied van een verpleegkundige. Daarom behoud je het recht op je BIG-registratie, als je voldoende uren maakt als huisbezoeker.

Welk profiel zoeken wij?

  • Je hebt een HBO-V diploma en bent BIG-geregistreerd;
  • Je hebt kennis van de Wet Langdurige Zorg en de Zorgverzekeringswet;
  • Je bent communicatief vaardig, kan goed samenwerken, staat stevig in je schoenen, bent doortastend, zelfstandig en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je hebt bij voorkeur werkervaring als indicatiesteller of toetser.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een brede en uitdagende functie binnen een professioneel team waarin jouw ontwikkeling voorop staat. Een unieke kans om bij te dragen aan de groei en reputatie van de ToetsPraktijk. Een breed pallet aan opleidingen en trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een arbeidscontract met bijpassende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Tot slot stellen wij je in de gelegenheid jouw werktijden flexibel in te delen.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Heb je interesse en wil je graag deel uitmaken van een jong, professioneel en informeel team of heb je behoefte aan nadere informatie aangaande positie, organisatie en mogelijkheden neem dan contact op met Sarah van den Hoek via 06 – 53 71 42 70 | HR@hetnic.nl

Share
Close