Ben jij de professional met kennis en ervaring in de zorgsector en/of met de toepassing van persoonsgebonden budgetten? En heb je ervaring met het voeren van complexe klantgesprekken, voel jij je hier senang bij en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als huisbezoeker? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team; je wordt opgeleid, gecoacht en begeleid in het uitvoeren van BKG (bewust keuze gesprek) huisbezoeken.

Wat je gaat doen:

Als huisbezoeker ben je in staat om de cliënt te voorzien van volledige informatie. Je beoordeelt zorgbeschrijvingen en zorgovereenkomsten kritisch geeft hierover terugkoppeling aan de cliënt. Hierbij licht je cliënt in over de procedure van het persoonsgebonden budget. Ook ga je inhoudelijk in op welke zorg wel en niet vanuit het pgb kan worden ingekocht. De focus tijdens het huisbezoek ligt op de cliënt voorzien van volledige informatie en advies over de invulling van de zorgbeschrijvingen en -overeenkomsten.

Wat wij vragen:

Een HBO/WO werk- en denkniveau
Kennis en ervaring in de zorgsector
Kennis en ervaring van wet- en regelgeving binnen Wlz
Kennis van en het vormgeven van een deugdelijke pgb-administratie
Adviesvaardig, empathisch vermogen en resultaatgericht
Vermogen in omgang met weerstand

Wat wij bieden:

De ToetsPraktijk is een jonge dynamische organisatie waarin kwaliteit en een snelle klantgerichte dienstverlening centraal staat. Je werkt met enthousiaste ambitieuze collega’s in een persoonlijke en open bedrijfscultuur met directe communicatielijnen. Je vervult een uitdagende functie, op basis van flexibele voorwaarden, waarin ontwikkeling in de vorm van o.a. opleiding en coaching wordt gewaarborgd.

Ben jij geïnteresseerd in deze functie?

Richt dan je sollicitatie aan Wouter Schulte of neem voor meer informatie telefonisch contact op.

Share